2017

Jømna/Heradsbygd Musikkforening inviterer til JH – Cup 2016 11. og 12. november 2017 i Terningen Arena.

JH Cup er en konkurranse for voksenkorps og skolekorps. Arrangementet går av stabelen i Terningen Arena. Terningen Arena har en stor og romslig scene og god plass for tilhørere som vil benytte seg av muligheten til å høre på god korpsmusikk. Konkurransen er åpen for alle korps som er tilsluttet Norges Musikkorps Forbund. Jømna/Heradsbygd Musikkforening har helt siden starten i 1994 stått som arrangør av cupen.


I år slår vi til med Cupfest på lørdagskvelden. Den foregår på prisbelønte Scandic Elgstua. Det blir buffe fra hotellets populære kjøkken med påfølgende dans til levende musikk ved Legacy. Alt dette for kr 390,- pr person.

Hotellet tilbyr også overnatting til gode priser for deltakere på JH-Cup. Ta kontakt med hotellet for pristilbud og reservasjon.

Invitasjon og påmeldingsskjema finner dere på NMF sine sider her


Påmeldingsskjema sendes på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Her liste over hva vi har av slagverksutsyr til JH cup
Lurer på noe?
Send en e-post til: jh-Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Cupstyret:

Torill Nysted, tlf: 99161050

May Britt Granvold, tlf 95842616

Kari Vestli, tlf 95988927

Anne Marie Næstad, tlf 95077615